| Autor |
Wiadomość |
|
Tonio
Czytelnik
Dołączenie: Wto Sty 15, 2008 10:30 pm Posty: 1
|
 Polska Piekarnia - Manchester - PRACA !!!
Polska piekarnia w Manchesterze zatrudni Polaka piekarza z do?wiadczeniem od zaraz. Warunki do uzgodnienia. Pytania prosimy kierowa? na adres e-mail: piekarnia.lubuska@interia.eu
|
| Wto Sty 15, 2008 10:41 pm |
|
 |
|
G4bb3r
Pisarz z dorobkiem
Dołączenie: Nie Cze 17, 2007 8:56 am Posty: 1770 Miejscowość: niewłaściwa
|
 Re: Polska Piekarnia - Manchester - PRACA !!!
czyzby piekarnia Lubuska z M8 
_________________ Nie czynię bowiem dobra, którego chcę, ale czynię to zło,którego nie chcę. Wszystko w co wierzylem, cale moje podejscie ktore od dziecka sie we mnie wyrabialo idzie w ch*j
|
| Wto Sty 15, 2008 10:51 pm |
|
 |
|
SCKAPE
Literat
Dołączenie: Sob Sie 11, 2007 12:26 pm Posty: 311 Miejscowość: Stockport/Szczecin
|
mmmmmm..... extra.... Ale slyszalem ze strasznie hu...owo placicie i nie dotrzymujecie umow, ktore zreszta sa ustne i wychodzicie z zalozenia ze skoro zatrudniacia polakow to pewnie ledwo lub wcale nie mowia po angielsku i generalnie i tak ciezko bedzie im cokolwiek ogarnac wiec lecicie sobie w kulki... Wiec jak jest tak na prawde u was..?
_________________ STOP! piratom drogowym.
|
| Wto Sty 29, 2008 9:30 pm |
|
 |
|
Olpa
Pisarz z dorobkiem
Dołączenie: Nie Gru 30, 2007 11:09 pm Posty: 1310
|
Mysle, ze przesadzacie i to grubo, a poza tym to troche nieladnie bo przeciez napisane jest, ze warunki do uzgodnienia. Jak sie komus nie podoba to nie musi brac, a jak bierze to na swoja odpowiedzialnosc. To przeciez w koncu nie wiezienie i jak sie nie podoba to zmieniamy.
Porownanie troche nie na miejscu i wrecz obrazliwe - wydawalo mi sie, ze takie teksty na tym forum nie beda mialy miejsca. W koncu niby jestesmy ludzmi na poziomie i mozemy podawac troszeczke bardziej kulturalne przyklady.
_________________ "Oczywistosc szufladek jest tylko kwestia szafy"
|
| Śro Sty 30, 2008 12:06 am |
|
 |
|
Kujawski Byk
Literat
Dołączenie: Nie Sty 14, 2007 5:24 pm Posty: 715 Miejscowość: Bydgoszcz/ Irlam
|
Olpa napisał(a): W koncu niby jestesmy ludzmi na poziomie (..) kto? niby, ?e ja te??! Tak na marginesie to wszelkie opinie s? wg mnie BARDZO wa?ne- zwa?aszcza te negatywne. Nikt tu nikogo nie obrazi? tylko zosta?a podana do publicznej wiadomo?ci kr?c?ca w pewnym kr?gu opinia na temat tego pracodawcy. I tyle. Mo?e to przeczyta i si? czego? nauczy...
_________________ Całkiem normalny gość. Wiem gdzie kupić niezłą golonkę. Jeśli lubisz grać w piłakrzyki stołowe- daj znać. Jeśli interesują Cię wypady na koncerty- tym bardziej! Polecam: http://s7.battleknight.onet.pl/index.ph ... f=ODY0NTA0
|
| Śro Sty 30, 2008 9:57 pm |
|
 |
|
Olpa
Pisarz z dorobkiem
Dołączenie: Nie Gru 30, 2007 11:09 pm Posty: 1310
|
Niewiem, czy to dzieki cudownej mozliwosci edytowania swoich wypowiedzi czy z jakiegos innego powodu nie widze dzis tego co tak na mnie podzialalo wczoraj, wiec nie bede sie juz bulwersowac. W koncu wolnosc slowa. Mam nadzieje, ze nikogo nie urazilam.
_________________ "Oczywistosc szufladek jest tylko kwestia szafy"
|
| Śro Sty 30, 2008 11:38 pm |
|
 |
|
SCKAPE
Literat
Dołączenie: Sob Sie 11, 2007 12:26 pm Posty: 311 Miejscowość: Stockport/Szczecin
|
URAZILAS!! Nici z mieszkania w aucie!!! A tak serio to pracowalem dla nich i moglbym powiedziec wiele wiecej...
_________________ STOP! piratom drogowym.
|
| Sob Lut 16, 2008 11:10 am |
|
 |
|